ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Επιστροφές και αλλαγές

Όλα τα προϊόντα συσκευάζονται  με προσοχή και αποστέλλονται σε άριστη κατάσταση. Στην περίπτωση όμως που η παραγγελία σας περιέχει ένα προβληματικό προϊόν μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν και εμείς θα φροντίσουμε να το αντικαταστήσουμε ή να σας επιστραφούν  τα χρήματά της αξίας του ελαττωματικού προϊόντος.

Μπορείτε να αλλάξετε ή να επιστρέψετε το προϊόν μέσα σε (14) δεκατέσσερις ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα παραλαβής του δέματος.

Τα είδη προσωπικής φροντίδας και περιποίησης σώματος επιστρέφονται μόνο αν η συσκευασία τους είναι σφραγισμένη και, σε κάθε περίπτωση, δεν έχουν χρησιμοποιηθεί. 

Εάν η παραγγελία που λάβετε είναι ελλιπής, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο info@chrysallidacare.gr ή στα τηλ. 2316015925 6936573945

  • Στην περίπτωση ελαττωματικών προϊόντων, για τα οποία δε χωρεί αντικατάσταση ή δεν επιθυμείτε πια αντικατάσταση, το ποσό που έχει καταβληθεί θα επιστρέφεται στο ακέραιο, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής.
  • Στην περίπτωση λάθους από την πλευρά της επιχείρησής μας σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής.
  • Στην περίπτωση που δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος από την πλευρά της επιχείρησής μας, επιστρέφεται το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων μείον των εξόδων αποστολής τα οποία ξεκινάνε από 4 ευρώ για αποστολές έως 2 κιλά και 1 ευρώ ανά κάθε επιπλέον κιλό ( εντός Ελλάδας). 

Για την επιστροφή, θα χρειαστεί να παραδώσετε το προϊόν στην εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) που θα παραλάβει κατόπιν ειδοποίησής μας από  το σπίτι σας, συνοδευόμενο με  την απόδειξη  που λάβατε με την αρχική αποστολή του. Αφού εξετάσουμε προσεκτικά το επιστρεφόμενο προϊόν, θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, εάν δικαιούστε επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν το συντομότερο δυνατό και πάντως εντός 30 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή των επιστρεφόμενων προϊόντων από εμάς. 

Κάθε προϊόν που επιστρέφεται θα πρέπει να αποσταλεί στην διεύθυνση: Chrysallida Natural Skincare, Ηλέκτρας Αποστόλου 2, Τ.Κ 56224 , Εύοσμος Θεσσαλονίκη.