ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι χρήστες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι υπεύθυνοι για τυχόν πρόσθετα τελωνειακά τέλη, δασμούς ή/και φόρους.

Παραγγελίες εντός Ελλάδας

  • Οι αποστολές πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα σε συνεργασία με την Γενική Ταχυδρομική στην διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει. Μπορείτε επίσης να παραλάβετε το δέμα σας από το αντίστοιχο κατάστημα Courier της περιοχής σας. Επιπρόσθετα μπορείτε να παραλάβετε και μέσω της υπηρεσίας Box Now, σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να αναγράψετε στις σημειώσεις στο τελικό στάδιο της παραγγελίας σας οτι επιθυμείτε να παραλάβετε με αυτόν τον τρόπο.
  • Ταυτόχρονα, και για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, έχουμε φροντίσει ώστε οι τιμές οι οποίες εμφανίζονται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας να είναι τελικές και να μην απαιτείται πρόσθετη επικοινωνία για την ανάλυση επιπρόσθετων χρεώσεων λόγω βάρους παραγγελίας κτλ. Για τον λόγο αυτό το συνολικό κόστος παραγγελίας σας υπολογίζεται αυτόματα και η τιμή που εμφανίζεται είναι τελική.
  • Δυσπρόσιτα μέρη απαιτούν επιπλέον χρόνο παράδοσης γι’ αυτό σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνήσουμε πρώτα μαζί σας.
  • Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 15:00, ετοιμάζονται άμεσα και παραδίδονται την επόμενη στην μεταφορική εταιρία για διανομή. Όλες οι παραγγελίες λαμβάνονται και αποστέλλονται Δευτέρα με Παρασκευή. Οι παραγγελίες που γίνονται Σάββατο, Κυριακή ή ημέρες αργίας θα διαχειρίζονται την επόμενη ημέρα εργασίας.
  • Τα προϊόντα μας, από τη στιγμή που παραλαμβάνονται από τον διανομέα βρίσκονται στην αρμοδιότητα της συνεργαζόμενης εταιρείας Courier και στην ευθύνη του παραλήπτη ώστε να παραλάβει το δέμα.
  1. Πόσο κοστίζει η αποστολή

Η αποστολή είναι δωρεάν για αγορές άνω των 50€ !! ειδάλλως το συνολικό κόστος παραγγελίας σας υπολογίζεται αυτόματα

2. Μπορώ να εντοπίσω την παραγγελία μου

Όταν αποσταλεί το δέμα σας θα σας στείλουμε τον αριθμό παρακολούθησης του. Μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση της παραγγελίας σας με το να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας ή να μπείτε στην σελίδα της Γενική Ταχυδρομική

3. Από που αποστέλλεται η παραγγελία μου

Η έδρα της εταιρείας, βρίσκεται Ηλέκτρας Αποστόλου 2 στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης με Τ.Κ 56224